Spiacenti, l'offerta non è più disponibile,
ma puoi eseguire una nuova ricerca o esplorare offerte simili:

Junior & Sous Chef (M/F) - Bruxelles

Big Mamma è un gruppo francese di ristorazione italiana nato dall'idea di Victor Lugger e Tigrane Seydoux. Negli ultimi 8 anni abbiamo aperto le porte di 25 ...


Da Big Mamma - Lazio

Pubblicato a month ago

Aiuto Cuoco - Bordeaux, Lione

Big Mamma è un gruppo francese di ristorazione italiana nato dall'idea di Victor Lugger e Tigrane Seydoux. Negli ultimi 8 anni abbiamo aperto le porte di 25 ...


Da Big Mamma - Lazio

Pubblicato a month ago

Pizzaiolo E Fornaio - Parigi

Big Mamma è un gruppo francese di ristorazione italiana nato dall'idea di Victor Lugger e Tigrane Seydoux. Negli ultimi 8 anni abbiamo aperto le porte di 25 ...


Da Big Mamma - Lazio

Pubblicato a month ago

Event Manager

Il Gruppo Manpower per importante realt del settore alberghiero ricerca una figura di: EVENT MANAGER Come Event Manager, riporterai direttamente all'Hotel Ma...


Da Manpowergroup - Lazio

Pubblicato a month ago

Reopening - Hotel D'Inghilterra, Roma - Chef De Partie

Reopening - Hotel D'Inghilterra, Roma - Chef De Partie
Azienda:

Starhotels



Funzione Lavorativa:

Arte / creatività

Dettagli della offerta

At Starhotels we are all thrilled for the re-opening of the Hotel d'Inghilterra, in the heart of Rome, in Summer .The enchanting atmosphere will catch you at first sight.
Are you ready to create memorable experiences for our guests?
Don't hesitate to start this luxury journey and showcase your special attitude and brilliant personality.As a Chef de Partie, you will execute culinary creations under the guidance of the Executive Chef, showcasing a deep understanding of various cooking techniques.
Your responsibilities include: Expertly managing kitchen section, ensuring top-quality dishes and presentation.
Collaborating with chefs and staff, delivering exceptional dining experiences.
Assisting in menu innovation and development, while maintaining concept alignment.
Mentoring, training and inspiring junior staff, fostering growth and creativity.
Setting gold standards in health, safety, and hygiene (HACCP).
Exceed expectations revealing: A unique personality and a true passion for hospitality and culinary.
4+ years' high-level hospitality experience.
Ability in leading and motivating kitchen staff effectively.
Autonomous order fulfilment capability.
Ability to contribute with innovative ideas to menu development.
Capacity to excel in fast-paced, dynamic kitchens.
And If you love pastry and bakery, your creativity in making various types of desserts and baked goods is a plus for us!
Unlock a world of benefits including: Technical and comfortable uniforms with complimentary laundering.
Exclusive discounted stays within the group.
Performer Management Program.
Embrace growth with: Exceptional career advancement opportunities.
An attractive compensation package based on your experience.
The chance to be a part of an ambitious, caring organization.


Risorsa: Talent_Ppc

Funzione Lavorativa:

Requisiti

Reopening - Hotel D'Inghilterra, Roma - Chef De Partie
Azienda:

Starhotels



Funzione Lavorativa:

Arte / creatività

Built at: 2024-08-11T05:56:25.052Z