Spiacenti, l'offerta non è più disponibile,
ma puoi eseguire una nuova ricerca o esplorare offerte simili:

Animatore Inverno Estate 2025 Ballo, Canto , Dj, Mini E Junior Club Sport

EVER RECRUITING 2025 ESTATE GRANDI NEWS PER L'ESTATE 2025! TI ASPETTIAMO NELLA GRANDE FAMIGLIA DI ANIMA VERA SERIETÀ PROFESSIONALITÀ DA 35 ANNI. COSA CERCHI...


Buscojobs - Italia

Pubblicato 23 days ago

Animatore In Resort E Villaggi Ballo, Canto , Dj, Mini E Junior Club Sport

EVER RECRUITING 2025 ESTATE GRANDI NEWS PER L'ESTATE 2025! TI ASPETTIAMO NELLA GRANDE FAMIGLIA DI ANIMA VERA SERIETA' PROFESSIONALITA' DA 35 ANNI. COSA CERCH...


Buscojobs - Italia

Pubblicato 23 days ago

Cuoco/A

Adecco Italia Spa - Offerta di Lavoro Filiale di Macerata, ricerca di un/a Cuoco/a per ristorante situato nel comune di Ussita. Responsabilità: Preparare e ...


Buscojobs - Italia

Pubblicato 23 days ago

Restworld | Sous Chef Per Ristorante Zona Lago

Descrizione Stiamo cercando un sous chef per il ristorante "Trattoria da Oscar", situato a Lonato del Garda (BS) La persona ideale per il ruolo ha almeno 5...


Restworld - Italia

Pubblicato 23 days ago

Pastry Sous Chef

Dettagli della offerta

Job Description
If you are a passionate, skilled Chef looking for an excellent professional opportunity, come join our team at Collegio alla Querce. Our new Auberge property is looking for a Pastry Sous Chef who is interested in leading a talented team and crafting exquisite dishes. This is your chance to be a part of something truly special, apply now and let your culinary journey begin!
Responsibilities
Assist in managing the pastry staff in daily operations, including motivating workers in a high-stress environment Perform time management to complete production on schedule and control production quantities to avoid food waste Assist Pastry Chef in creative and unique menu items Assist staff in daily production including restaurant desserts, IRD amenities, banquet production, plating, breads and cakes Assist in monitoring and ordering ingredients, supplies and equipment Work collaboratively with BOH staff and FOH staff Adhere to health and safety regulations Qualifications
Minimum of 2 years management experience working in a professional pastry kitchen Experience with a variety of dessert and pastry production, plating, and banquets Comfortable working in a fast paced and high energy environment #J-18808-Ljbffr


Salario Nominale: Da concordare

Risorsa: Grabsjobs_Co

Funzione Lavorativa:

Requisiti

Built at: 2025-01-06T04:09:08.938Z