Spiacenti, l'offerta non è più disponibile,
ma puoi eseguire una nuova ricerca o esplorare offerte simili:

Responsabile Animazione / Responsabile Diurno Per Villaggi Turistici 2024

SELEZIONI RESPONSABILI ANIMAZIONE E RESPONSABILI DIURNI Art Group, azienda leader nel settore animazione turistica e intrattenimento che collabora con i più ...


Art Swiss Entertainment - Veneto

Pubblicato 17 days ago

Aiuto Cuoco Per Enoteca E Osteria

Descrizione Stiamo cercando un aiuto cuoco per "Hosteria Il Punto Rosa", enoteca e osteria situata nel cuore di Verona. Il locale, con target indirizzato pri...


Restworld - Veneto

Pubblicato 17 days ago

Beauty Consultant - Vicenza

Adecco Italia SpA per Professional Solutions, societ del gruppo Adecco ricerca una figura di BEAUTY CONSULTANT La risorsa ricercata, per societ operante nel ...


Adecco Italia - Veneto

Pubblicato 17 days ago

Commis De Cuisine (M/F)

Ti piacerebbe far parte di un'azienda innovativa ed in costante crescita, che gestisce più di 30 hotel e residence in Europa? Vorresti sentirti protagonista ...


Falkensteiner 62 & Spa - Veneto

Pubblicato 17 days ago

Commis De Cuisine

Dettagli della offerta

San Clemente Palace Kempinski Venice is a five-star luxury urban resort located on a private island, just ten minutes from Piazza San Marco via complimentary boat.
With the San Clemente Church, top-notch event spaces, award-winning dining, spa, pool, sports facilities and a Kid's Club, unforgettable experiences await our Guests in the number #1 Hotel in Venice and #20 in the world as awarded this year.We are looking for:NATIONALITY: Eligible for a working permit in ItalyLANGUAGE: Ability to work and communicate in a multinational environment: Italian – good oral and written skills.
English – good oral and written skills.Scope of the RolePrepare the mise en place, handle food preparation, and assist with food presentation as part of the kitchen brigade.Overall ResponsibilitiesKitchen equipment is prepared for use.Communication is polite and displays courtesy to guests and internal customers.Familiarity with property safety, first aid, and fire and emergency procedures is displayed, and equipment is operated safely and sensibly.HACCP is implemented and practiced.Prepare kitchen equipment for use.Assemble and prepare ingredients for menu items.Prepare simple food items.Prepare food for service.Assist with checking, receiving, and storing of goods.Maintain storage areas.Clean kitchen and equipment.Handle waste and linen.Maintain a hygienic kitchen and high standards of personal hygiene.Attend all briefings.Participate in training.Additional responsibilities and tasks can be added at any time according to the needs of the business and of the hotel.
#J-18808-Ljbffr


Salario Nominale: Da concordare

Risorsa: Talent_Dynamic-Ppc

Funzione Lavorativa:

Requisiti

Built at: 2024-11-20T02:05:56.267Z