Spiacenti, l'offerta non è più disponibile,
ma puoi eseguire una nuova ricerca o esplorare offerte simili:

Aiuto Cuoco

Mansione Randstad Italia Spa, filiale di San Vito al Tagliamento, ricerca per bar-ristorante nella zona di San Vito al Tagliamento un AIUTO CUOCO con 30 ore ...


Randstad Italia Spa - Friuli Venezia Giulia

Pubblicato 17 days ago

Responsabile Di Cucina/Executive Chef

Mansione La cucina è la tua passione? Hai esperienza come Responsabile di cucina? Continua a leggere, abbiamo l'opportunit giusta per te! Randstad Italia S.p...


Randstad Italia Spa - Friuli Venezia Giulia

Pubblicato 17 days ago

Responsabile Animazione / Responsabile Diurno Per Villaggi Turistici 2024

SELEZIONI RESPONSABILI ANIMAZIONE E RESPONSABILI DIURNI Art Group, azienda leader nel settore animazione turistica e intrattenimento che collabora con i più ...


Art Swiss Entertainment - Friuli Venezia Giulia

Pubblicato 17 days ago

Cucitrice/Ricamatrice

Mansione Randstad Italia spa, filiale di Sacile, ricerca attivamente per azienda leader del settore tessile UNA RICAMATRICE E CUCITRICE con esperienza Si off...


Randstad Italia Spa - Friuli Venezia Giulia

Pubblicato 17 days ago

Chef Di Cucina - Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort

Dettagli della offerta

Located on the romantic unspoilt coast of the North Adriatic, the new Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort evokes a classic Italian Riviera.
Surrounded by natural beauty, the resort is nestled in a stunning private bay in the Gulf of Trieste.
Set at the Marina in the exclusive resort of Portopiccolo, the property offers 58 luxuriously furnished rooms and suites, with stunning views of the marina and the sea.With a varied offer of restaurants and bars, the resort also boasts an infinity pool in a private shingle beach and a wellness and fitness area, which is complemented by unparalleled fully equipped 3600 m2 Spa facilities, making the property a haven of relaxation.CHEF DI CUCINA - TIVOLI PORTOPICCOLO SISTIANA RESORT:Minor Hotels Europe Americas is looking for a CHEF DI CUCINA to join the kitchen team at Tivoli Portopiccolo Sistiana Resort.The ideal candidate has at least 2 years of experience in a similar position, or 2-3 years as a 2nd chef in establishments of equal category or high-standard restaurants.Reporting to the Director, the Chef will:Develop menus according to customer preferences and market trends;Ensure food presentation is always impeccable and meets company standards while adhering to hygiene and safety regulations;Manage product procurement and maintain relationships with suppliers;Plan and ensure the proper organization of the department in relation to occupancy data provided by other departments.The ideal candidate has in-depth knowledge of culinary techniques and product preparation, as well as hygiene regulations, and is capable of managing catering costs and human resources within budget.We seek a creative individual with initiative, a sense of taste and aesthetics.
Flexibility, excellent organizational and teamwork skills, and a good knowledge of the English language are essential.
#J-18808-Ljbffr


Salario Nominale: Da concordare

Risorsa: Talent_Dynamic-Ppc

Funzione Lavorativa:

Requisiti

Built at: 2024-11-20T00:05:45.157Z