col-wideJob Description:
L'entreprise:
Relais & Châteaux jobs Albergo Plaza e de Russie L'Albergo Plaza e de Russie è una vera residenza storica, primo Albergo di Viareggio, gioiello in stile Art Nouveau del 1871, lungo il percorso del Gran Tour.Situato nel cuore della città, in posizione centrale e strategica, sul caratteristico Lungomare ed a soli 40 metri dalla spiaggia, dopo oltre un anno di importanti lavori di ristrutturazione, lHotel Plaza e de Russie si presenta con un nuovo look:
5 stelle, 42 camere (Superior, Deluxe, Junior Suite e Suite) completamente rinnovate in stile contemporaneo e con le tecnologie più avanzate, 2 Penthouse con vista mozzafiato sulla Passeggiata ed il mar Tirreno.Inoltre, nuovi spazi sono dedicati al Ristorante stellato Lunasia dove il mix di classicità e innovazione, estetica e gusto, colori e profumi, trasforma ogni portata in un'autentica opera d'arte.Il servizio personalizzato è il nostro fiore allocchiello per rendere ogni vacanza o viaggio daffari allaltezza delle aspettative della clientela più esigente.Albergo Plaza e de Russie is a true historical residence, the first Albergo in Viareggio, an Art Nouveau jewel of 1871, along the Gran Tour Route.Located in the heart of the city, in a central and strategic position, on the characteristic Promenade and just 40 meters from the beach, after more than a year of major renovation, Albergo Plaza and de Russie presents a new look:
5 stars, 42 rooms (Superior, Deluxe, Junior Suites and Suites) completely renovated in contemporary Importante Azienda and with the most advanced technologies, 2 Penthouse with breathtaking views of the Promenade and the Tyrrhenian Sea.In addition, new spaces are dedicated to the starred Restaurant "Lunasia" where the mix of classicism and innovation, aesthetics and taste, colors and aromas, transforms each course into an authentic artwork.The personalized service is our flagship to make every holiday or business trip up to all the needs.
Description du poste MANSIONI:
Allinterno del Ristorante 1 Michelin e riportando allo Chef:
è responsabile per l'esecuzione della propria partita prepara i piatti caldi e freddi sceglie gli ingredienti rispettando gli standard di qualità stabiliti misura le dosi seguendo le procedure previste controlla la peculiarità e la presentazione delle diverse portate supporta la brigata in caso di necessità:
diploma o qualifica in ambito alberghiero/corsi di specializzazione esperienza nel ruolo di almeno tre anni maturata in contesti con elevatistandard di servizio (Relais & Chateaux, Albergo 4/5, ristoranti stellati e/o gourmet) conoscenze tecniche sulle preparazioni e conservazione dei cibi Completano il profilo:
la passione, la flessibilità, la gestione del tempo e la collaborazione con il teamOFFERTA:
Inside the 1 Michelin star restaurant and under the supervision of the Chef:
is responsible for the execution of his dishesprepare the dishes hot and coldchoose the ingredients respecting the established quality standardsmeasure the doses according to the procedures providedcheck the peculiarity and presentation of the different dishesSKILLS:
diploma or qualification in the Albergo sector/specialization courses excellent knowledge of the Italian language experience in the role of at least three years gained in contexts with high standards of service (Relais & Chateaux, Albergo 4/5, starred and/or gourmet restaurants) technical knowledge preparation and food preservation The profile is completed:
passion, flexibility, time management and collaboration with the teamOFFER:
Fixed-term contract of one year (from December ) CCNL Tourism.
The classification and the salary will be commensurate on the basis of the profile and the experience Possibility of growth Full time availability from Monday to Sunday with a day of rest NO accomodationSend your CV complete with photo and authorization to process personal data in accordance with EU Regulation no.
/ - GDPR and will be used exclusively for the selection in progress.
The job offer refers to both sexes according to the provisions of laws and.
Applications that do not meet the required requirements will not be considered Description du profil Capo Partita/Jr Sous Chef Salaire et avantages Salaire:
salary according to profile Date de démarrage souhaitée:
dès que possible Date de fin de contrat:
31 décembre